Nieuws Limburg Apple-stores Genk en Hasselt overgenomen

Apple-stores Genk en Hasselt overgenomen

Apple-stores Genk en Hasselt overgenomen

De Apple-winkels die in Limburg werden uitgebaat door S&S zijn overgenomen door concurrent Switch. Met het inlijven van de vestigingen in Wommelgem, Hasselt en Genk, heeft Switch nu 10 Apple-winkels in ons land. “De overname van S&S past perfect in onze ambitie om de consument een winkelpunt te bieden in elke grote Vlaamse stad,” aldus Rik Vrancken, CEO van Switch. “Daarnaast versterken we op deze manier ook onze positie op de steeds belangrijker wordende B2B-markt, waar S&S sinds jaar en dag een stevige reputatie heeft. Ik kijk dan ook erg uit naar de samenwerking met de S&S-medewerkers en de voordelen die we onze klanten samen gaan kunnen bieden.”

Het winkelpunt in Hasselt (op de hoek van de kleine ring en de Diesterstraat) wordt ook één van de 3 business-centers van Switch. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.

Een lange rij klanten voor de Apple-store in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.