Nieuws Limburg Ardan Boffé gaat De Wimmer heropenen

Ardan Boffé gaat De Wimmer heropenen

Ardan Boffé gaat De Wimmer heropenen

De gekende horeca-ondernemer van restaurant Gusto (Carbon Hotel) Ardan Boffé gaat in oktober het traditierijke steakhouse De Wimmer in Wimmertingen heropenen. De vorige zaakvoerder blijft aan boord.

Ardan Boffé is één van de Limburgse topondernemers in de horeca. Restaurant Gusto behoort bij de beste van de provincie. De enthousiaste zaakvoerder houdt van innovatie en uitdagingen. Zo nam hij enkele maanden geleden in Borgloon een tweede zaak over: d’Entrecôte. De zaak met grillspecialiteiten, aangevuld met een eigen, ambachtelijke vleeshouwerij, kent ondanks de landelijke ligging, veel succes.

Reden genoeg om in een gelijkaardig concept een bijkomend restaurant te heropenen. Het gekende grill-house De Wimmer, dat een tijdje geleden werd gesloten, is hiervoor de ideale locatie. Samen met de vroegere uitbater Jan, zal Ardan Boffé er een tweede d’Entrecôte starten. Streefdatum is oktober. Momenteel wordt er hard gewerkt aan enkele verbouwingen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.