Nieuws Limburg Artglas en Dingens beste ambachters van het land

Artglas en Dingens beste ambachters van het land

Artglas en Dingens beste ambachters van het land

Het selectiecomité van de nationale wedstrijd Ambacht in de Kijker, voorgezeten door chocolatier Pierre Marcolini, heeft uit meer dan 240 kandidaturen 10 ambachtslieden geselecteerd als beste vertegenwoordigers van de ambachtelijke beroepen in ons land. Daarbij ook 2 Limburgse bedrijven, die al meermaals op deze website in de kijker liepen: Artglas van John Dierickx uit Zonhoven (glasramen in lood) en Dingens Barometers van Paul Dingens uit Beverlo. Samen met de 8 andere laureaten zullen Artglas en Dingens intensief door de organisatie gepromoot worden.

De wedstrijd is echter nog niet afgelopen. Onder deze 10 finalisten worden nog een aantal extra prijzen verloot, zoals de prijs van de jury (3000 euro), die van de organisator of de publieksprijs. Deze laatste onderscheiding wordt uitgeloofd door het grote publiek. Van 1 tot 10 juni kan er immers gestemd worden op de website www.ambachtindekijker.com Wil je John of Paul een hart onder de riem steken? Breng dat zeker je stem uit!

De officiële prijsuitreiking vindt plaats op 13 juni in het Gentse stadhuis, in aanwezigheid van Sabine Laruelle, Minister van Middenstand, KMO’s, Zelfstandigen en Landbouw.

Dingens Barometers

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.