Nieuws Limburg ASAP schenkt computers aan kansarme jongeren

ASAP schenkt computers aan kansarme jongeren

ASAP schenkt computers aan kansarme jongeren

Zonder toegang tot internet is het tegenwoordig niet eenvoudig om werk te zoeken. Hr-dienstverlener ASAP uit Genk wil daarom een helpende hand bieden. Het bedrijf schenkt nu een aantal computers aan Betonne Jeugd, een organisatie die kansarme jongeren helpt bij het solliciteren.

asap fotoDe actie is een gevolg van een oproep die de directie van ASAP bij alle collega’s lanceerde. Iedereen kon een suggestie doen om een goed doel te sponsoren. Eén daarvan is Betonne Jeugd geworden. De vereniging schakelt de computers in om tieners (van 9 tot 16 jaar) te helpen met hun huiswerk. Jongvolwassenen (tussen 20 en 40 jaar) kunnen via de nieuwe computers een job zoeken. Ze leren via welke sites je werk kan vinden, hoe je een deftig CV kan opmaken en hoe je een online profiel kan professionaliseren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.