Nieuws Limburg ASAP start nieuwe entiteit op in Polen

ASAP start nieuwe entiteit op in Polen

ASAP start nieuwe entiteit op in Polen

HR-dienstverlener ASAP (familie Peumans) gaat de strijd tegen de knelpuntvacatures aan door voortaan ook in Polen te rekruteren. Onder de naam ASAP International zullen de Pools-Belgische consulenten Katarzyna en Klaudia het volledige proces ondersteunen, van screening tot vervoer, huisvesting en begeleiding op de werkvloer.

“België kampt met een lijst van hardnekkige knelpuntvacatures”, weet Andy Vanderheyden van ASAP. “Wij leveren serieuze inspanningen om deze in te vullen, maar sommige jobs geraken met de beste wil van de wereld niet ingevuld door Belgische werkkrachten. Het is bijvoorbeeld geen sinecure om een geschikte operator of heftruckchauffeur te vinden. Om toch aan de vraag te kunnen voldoen, rekruteren we nu voor specifieke vacatures in Polen. Twee consulenten die perfect Pools én Nederlands spreken, trekken de kar.”

ASAP is van start gegaan via een overname, wat meteen 18 Poolse werknemers heeft opgeleverd. “De bedoeling is om op termijn 100 nieuwe buitenlandse werknemers te mogen verwelkomen”, legt Ellen Van Damme uit. Na Polen richten we onze pijlen op Roemenië, en andere Europese landen zoals Portugal. We zijn dus ambitieus, maar gaan stap voor stap.”, besluit (Business Development Manager).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.