Nieuws Limburg Asielzoekers brengen brood op de plank bij Horeservi

Asielzoekers brengen brood op de plank bij Horeservi

Asielzoekers brengen brood op de plank bij Horeservi

Lang niet iedereen wil dat er zo snel mogelijk een oplossing komt voor de tijdelijke opvangcentra waarin asielzoekers worden ondergebracht. Horeservi Catering, het bedrijf van de Hasseltse ondernemer Herman Schepers, wist door het binnenhalen van enkele grote contracten bij deze asielcentra, sterke cijfers te behalen. “We zijn gestegen van 16,8 naar 17,9 miljoen euro, inderdaad voornamelijk door de levering van maaltijden bij Fedasil,” zegt administratief directeur Serge Vander Linden. “Ook op het resultaat van 2011 zullen deze opdrachten een positief effect hebben.” De winst liep op tot 341.000 euro, waardoor het negatief eigen vermogen kon weggewerkt worden.

Ged. bestuurder Herman Schepers.

Nike Laakdal

“Een andere factor voor het goede resultaat was dat we de contracten met een negatieve marge heronderhandeld hebben,” aldus nog Vander Linden. De verwachtingen voor 2011 zijn vrij goed. “We hebben voor de komende maanden enkele mooie nieuwe contracten kunnen afsluiten, waaronder de hogeschool KaHo Sint-Lieven in Gent, Ford Lommel en vanaf 1 november ook Nike in Laakdal.”

De positieve signalen bij Horeservi Catering zijn ook goed nieuws voor zusterbedrijf Deliva in Genk, dat één van de voornaamste leveranciers is bij Horeservi. Misschien nog leuk om weten: het bedrijf verhuisde vele jaren geleden de hoofdzetel (op papier) naar een adres in Brussel, omdat de versheid van een Limburgs cateringbedrijf bij grote aanbestedingen in Brussel of verder in twijfel werd getrokken…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.