Nieuws Limburg ASQ investeert 2 miljoen, o.a. in Roemenië

ASQ investeert 2 miljoen, o.a. in Roemenië

ASQ investeert 2 miljoen, o.a. in Roemenië

Drukkerij ASQ heeft 2 miljoen klaar liggen om nieuwe machines en gebouwen aan te kopen voor de vestigingen in Lummen en in Roemenië. De offsetdrukkerij van Tongeren wordt bovendien geïntegreerd in de gebouwen van Lummen. Door de operatie komen er een 10-tal jobs bij in Roemenië.

masjien ASQ2014 is naar eigen zeggen een kanteljaar voor ASQ. Met nieuwe investeringen wil het bedrijf een volgende stap zetten in het groeiproces. Daarbij hoort onder meer de aankoop van een drukpers waarmee ASQ één van de enigen in Europa wordt die digitaal op transparant materiaal kan drukken. Deze technologie komt in Lummen terecht, waar ook de afdeling ASQ Printing vanuit Tongeren naar wordt overgebracht.

De overige investeringen gebeuren in Roemenië. Daar komt een volledig nieuw bedrijfspand en een uitbreiding van het machinepark. Bijgevolg wordt ook de ploeg versterkt met een tiental nieuwe medewerkers.

ASQ Labels werd opgericht in 1989 en bestaat dit jaar 25 jaar. Het is een producent van labels op rol en flexibele verpakking, gevestigd in Lummen. ASQ Printing (nu nog in Tongeren) is de digitale offsetdrukkerij voor allerlei handelsdrukwerk. Samen met de Roemeense vestiging, stelt ASQ vandaag 55 medewerkers tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.