Nieuws Limburg ASQ-Labels fietst en voetbalt tegen kanker

ASQ-Labels fietst en voetbalt tegen kanker

ASQ-Labels fietst en voetbalt tegen kanker

De Lummense etikettendrukker ASQ-Labels engageert zich ten volle in de strijd tegen kanker. Een team van 7 ASQ-medewerkers zal op 16 september proberen zo vaak mogelijk de legendarische berg Mont Ventoux op te fietsen. Per geslaagde klim brengen sponsors een flinke duit in het laatje voor het project Ven2.4Cancer. Vorig jaar reden 6 collega’s samen maar liefst 19 keer naar boven…

Een week eerder, op 10 september, organiseert het bedrijf een ludiek voetbaltornooi dat eveneens de kas van hetzelfde goede doel moet spijzen. De spelers gaan er niet zomaar een matchke voetballen, maar wel ‘ziejelsjotten’, waarbij ze vastgebonden zijn aan een rubberen band en beperkte bewegingsvrijheid hebben. Supporters, die ook door hun aanwezigheid het anti-kankerproject steunen, kunnen zich zaterdag melden op de terreinen van Blauw-Wit Genebos, Hazenbergstraat in Lummen.

ASQ Ziejelsjotten

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.