Nieuws Limburg ASQ (Lummen) overgenomen door Nederlandse groep

ASQ (Lummen) overgenomen door Nederlandse groep

ASQ (Lummen) overgenomen door Nederlandse groep

De Limburgse etikettenspecialist ASQ Group, wordt een onderdeel van het Nederlandse Optimum Group. Die nam eerder ook al EPB in Wellen over. Het is daar dat in 2019 zowel ASQ als EPB onder één dak zullen gehuisvest worden.

Door het samengaan met de Nederlanders ontstaat een groep met een omzet van 75 miljoen euro. Die biedt een waaier van gespecialiseerd drukwerk aan op etiketten (o.a. voor Duvel) en op flexibele verpakkingen. De Optimum Group stelt inclusief ASQ, nu 325 mensen tewerk.

De fusie houdt in dat ASQ verantwoordelijk wordt voor Express Printing Business (EPB) in Wellen. Dat bedrijf werd medio vorig jaar door Optimum Group overgenomen van Managing Partner Edouard Nolens. Die is nog steeds aan boord, maar draagt de komende maanden zijn taken geleidelijk over en blijft nadien als adviseur aan Optimum verbonden. De vestiging in Wellen zal worden uitgebreid zodat beide bedrijven in 2019 onder één dak ondergebracht kunnen worden.

“Zowel Optimum Group als wij zijn enthousiast over de perfecte match”, zegt Raf Joos, Managing Director van ASQ Group. “Niet alleen versterken we samen onze positie op de Belgische markt, onze klanten kunnen nu ook genieten van alle andere expertises binnen Optimum Group. We hebben dan ook het volste vertrouwen in de groeimogelijkheden dankzij deze fusie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.