Nieuws Limburg Assign haalt nieuwe investeerder aan boord

Assign haalt nieuwe investeerder aan boord

Assign haalt nieuwe investeerder aan boord

Het Genkse IT-consultancybedrijf Assign versterkt zijn positie op de markt dankzij een participatie van de Mechelse branchegenoot Elmos.

Assign werd vijftien jaar geleden opgericht als IT-consultancybedrijf. Er zijn momenteel zo’n 44 medewerkers aan de slag. Kurt Vanroy, die 15 jaar geleden al mee aan de wieg van Assign stond, is er sinds mei 2022 ook de nieuwe CEO. Omdat hij Assign verder wil laten groeien ging hij op zoek naar een sterke partner.

Dat de keuze voor de participatie op Elmos viel, hoeft niet te verbazen. “Assign en Elmos kennen elkaar al bijna tien jaar en werken regelmatig samen”, aldus Vanroy. “Zo ontstond een hechte band tussen beide ondernemingen.” Ook voor Elmos past deze investering perfect binnen hun groeistrategie.

Naast Elmos vervoegt ook ondernemer Roger Kleijnen het bestuur van Assign. Hij is eigenaar van een aantal Nederlandse retailbedrijven en vanuit zijn passie voor ondernemingsontwikkeling heeft hij zich geëngageerd om de verdere groei van Assign mee te ondersteunen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.