Nieuws Limburg Atlas Copco en Nitto beste logistieke voorbeelden

Atlas Copco en Nitto beste logistieke voorbeelden

Atlas Copco en Nitto beste logistieke voorbeelden

Ook in de logistieke sector werden afgelopen weekend prestigieuze prijzen uitgereikt. In Brussel werden de beste projecten van het land bekroond. Als nummer één selecteerde de jury een inzending van Atlas Copco, dat in Wilrijk en in Hoeselt een belangrijk logistiek centrum heeft. Het winnende project houdt in dat de medewerkers zelf de processen in het magazijn verbeteren, zonder dat er grote investeringen aan te pas komen. Slimmer werken is de boodschap. De jury was onder de indruk van deze ‘lean logistics’, die een bottom-up aanpak propageert binnen de strategie die het management heeft uitgezet.

atlas copco magazijnEveneens gelauwerd voor de Logistics Project of the Year 2015: een inzending van Nitto Europe in Genk. De producent van industriële kleefbanden kaapte de derde prijs weg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.