Nieuws Limburg Atrado opent nieuwe vestiging in Brussel

Atrado opent nieuwe vestiging in Brussel

Atrado opent nieuwe vestiging in Brussel

atradoHet Limburgse vertaalbureau Atrado (voorheen B&K Projects) gaat in Brussel (Diegem) een tweede kantoor opstarten. “Zo staan we dichter bij onze groeiende klantenkring in en rond de hoofdstad,” zegt zaakvoerder Stefan Vanluyten. “We zijn er in feite al meer dan 15 jaar actief, zoals voor IT-dienstverlener Xylos of uitgeverij Sanoma Magazines. Nu er veel nieuwe namen bijkomen, zoals Audi Brussels of Degroof Petercam, willen we enkele projectmanagers vrij maken om snel bij de klanten ter plaatse te zijn. Het is uiteraard de bedoeling van ons commercieel kantoor om nog meer corporate klanten uit de regio Brussel te overtuigen.

Samen met het Brusselse kantoor, lanceert Atrado de website vertaalbureau.brussels. Daarop deelt het regelmatig vertaaltips en nieuws over het nieuwe kantoor. Atrado behoort intussen tot de top 25 in de sector.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.