Nieuws Limburg Auping slaat tenten op bij Nibema in Riemst

Auping slaat tenten op bij Nibema in Riemst

Auping slaat tenten op bij Nibema in Riemst

Matrassen- en beddenfabrikant Auping slaat de handen in mekaar met de high-end interieurwinkel Nibema uit Riemst. Het slaapgedeelte van de meubelzaak is omgebouwd tot een showroom die helemaal in het teken van Auping staat.

Interieurwinkel Nibema is een gekend familiebedrijf dat een uitgebreid assortiment aan meubilair biedt. Auping selecteerde hen als partner om het gamma van bedden en matrassen aan het grote publiek te presenteren.

“De visie van Nibema sluit naadloos aan op die van Auping: een mooi design met duurzaamheid en kwaliteit voorop,” vertelt Iris Dierckx, General Director Belux bij Royal Auping. “Na dertig jaar nauw contact met Nibema was dit een mooie kans om onze kwaliteiten te bundelen. Wij ontwikkelen en produceren de designs en de experten bij Nibema bieden professioneel en persoonlijk slaapadvies. Hiermee blijven we de aanwezigheid van ons belevings- en winkelconcept versterken in de regio Limburg.”

De nieuwe Studio+, zoals de showroom in Riemst heet, telt 300 vierkante meter en beschikt over het volledige assortiment van Auping.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.