Nieuws Limburg Autoglass Clinic (Hugo Leroi) opent 3 nieuwe vestigingen

Autoglass Clinic (Hugo Leroi) opent 3 nieuwe vestigingen

Autoglass Clinic (Hugo Leroi) opent 3 nieuwe vestigingen

Autoglass Clinic, het bedrijf dat in 2002 werd overgenomen door Hugo Leroi, timmert met vaste hand aan een eigen netwerk voor de herstelling en vervanging van autoruiten. Geen onbekend terrein natuurlijk voor LRM-voorzitter Leroi, die destijds eigenhandig de intussen ‘concullega’ Carglass oprichtte.

Aan de lijst van 15 vestigingen die Autoglass Clinic al had, konden recent nog 3 nieuwe entiteiten worden toegevoegd. “In Ternat, Luik en Namen zijn er inderdaad nieuwe servicepunten bijgekomen,” zegt Operations Manager Charline Leroi. “Met daarbij onze 30 mobiele units kunnen we onze klanten in heel België nu snel en efficiënt helpen.”

Charline Leroi.

Autoglass Clinic wil ook in de toekomst de blinde vlekken op de kaart blijven invullen. “Er komen weldra nog 2 extra vestigingen bij,” aldus nog de dochter van Hugo. “We zijn trouwens steeds op zoek naar nieuwe ervaren partners om mee te stappen in onze visie rond complete kwaliteit en service.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.