Nieuws Limburg Autogroep Bruyninx wil nog groter worden

Autogroep Bruyninx wil nog groter worden

Autogroep Bruyninx wil nog groter worden

De autogroep Bruyninx uit Hasselt, waarin ook LRM participeert, heeft een schitterend jaar 2010 achter de rug. De geconsolideerde omzet klom 17 procent hoger tot een totaal van 117 miljoen euro. De invloed van de overname van Opelgarage Rik Leyssen is dan nog beperkt, aangezien deze transactie pas in december werd afgerond. Dit jaar worden er nieuwe opportuniteiten bestudeerd: “Er zal onderzocht worden of de activiteiten kunnen uitgebreid worden. Of door zelf een poot uit te bouwen of door samenwerking met andere ondernemingen,” aldus de bestuurders.

Ook bij de Garage Bruyninx, één van de vennootschappen uit de groep (naast Limauto, Autogarden,…) waar de merken Fiat en Lancia worden verdeeld, kan Ward Bruyninx terugblikken op uitstekende resultaten. De omzetstijging bedroeg er bijna 30 procent. “2010 was ondanks het pessimisme een schitterend jaar.”

Een nieuwe uitdaging voor de autogroep is alvast de komst van het nieuwe merk Jeep, dat sinds 1 juni wordt verkocht bij Garage Bruyninx in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.