Nieuws Limburg Autoruit fiksen kan nu ook via Messenger

Autoruit fiksen kan nu ook via Messenger

Autoruit fiksen kan nu ook via Messenger

Carglass heeft een nieuw kanaal aangeboord om te communiceren met klanten. Voortaan is het mogelijk om volledig automatisch een afspraak te boeken via Facebook Messenger. “Deze innovatie is een primeur op vlak van klantenservice in België”, aldus de Limburgse ruitenspecialist.

“Via Facebook Messenger kan onze agenda geraadpleegd worden en meteen een afspraak voor herstelling worden vastgelegd”, zegt Sales & Marketing Director Caroline Ameloot. “Dat de boeking volledig automatisch kan voltooid worden, is een groot verschil met andere chat-systemen. Daarmee is Carglass het allereerste bedrijf in België dat de deze mogelijkheid biedt via Facebook Messenger. Via hetzelfde systeem kan worden opgevraagd welke Carglass-vestiging het dichtst in de buurt ligt en is het mogelijk om feedback over de geleverde diensten te versturen.”

“We geloven zeer sterk in een ‘digital first-filosofie’ waarbij we op basis van de digitale trends constant blijven innoveren om het gebruiksgemak en de klantentevredenheid te verhogen. Deze applicatie metFacebook Messenger is slechts een eerste stap in de digitale transformatie. Zodra deze test positief bevonden wordt, willen we de dienst uitbreiden naar andere digitale platformen, zoals WhatsApp.”

Een filmpje over de werking van het systeem vind je hieronder.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.