Nieuws Limburg Autovrancken verbouwt kantoor tot showroom

Autovrancken verbouwt kantoor tot showroom

Autovrancken verbouwt kantoor tot showroom

Autohandelaar David Vrancken heeft in Diepenbeek een nieuw pand gekocht. Het kantoorgebouw dat vroeger toehoorde aan de Duitse hemdenfabrikant CMT, werd volledig verbouwd tot een moderne showroom voor jonge tweedehandsvoertuigen van Mercedes-Benz.

Autovrancken was vroeger gevestigd in Beverst. “Maar gezien de groei van ons bedrijf hadden we nood aan extra ruimte”, vertelt Karen Vangertruyden, de echtgenote van David, die onlangs mee in de zaak is gestapt. “Door goede samenwerking met Mercedes-Benz kunnen wij zeer jonge wagens met weinig kilometers aanbieden, en om die volledig tot hun recht te laten komen, moesten we verhuizen naar een grotere zichtlocatie.”

Aan de Verbindingsweg in Diepenbeek, tegenover radiatorenfabrikant Jaga, stond een gebouw te koop. “We hebben het helemaal verbouwd en ingericht als een modern garagebedrijf”, vertelt Karen Vangertruyden. “Het waren ingrijpende werken, waarbij de kantoren werden omgevormd tot een open ruimte met 2 verdiepingen. Zo hebben we voldoende showroom om particuliere klanten, zelfstandigen en kmo’s te ontvangen.”

De groei van Autovrancken houdt ook een uitbreiding van het personeelsbestand in. Niet alleen de echtgenote heeft het bedrijf vervoegd, ook Bart Maenen is in dienst gekomen als rechterhand van de zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.