Nieuws Limburg Azadro, Brugwachter en Brilstudio op één

Azadro, Brugwachter en Brilstudio op één

Azadro, Brugwachter en Brilstudio op één

Tijdens de jaarlijkse Retail- en Hospitality Awards zijn er heel wat Limburgse ondernemingen in de prijzen gevallen. Opmerkelijk is dat de eerste 3 plaatsen in de verkiezing van het Klantvriendelijkste Belgische Privé-Hotel en B&B naar Limburgse kandidaten ging:

1. B&B Azadro in Lummen (voor de tweede keer op rij)
2. B&B ’t Pleintje in Overpelt
3. Hotel Apollo in Zutendaal

Andere gouden medailles waren er voor Brasserie Den Brugwachter in Lommel als Klantvriendelijkste Belgische Brasserie en voor De Brilstudio (Diepenbeek en Hasselt) als Klantvriendelijkste Juwelier/Opticien/Goudsmid. Het is al voor de vierde keer op rij dat De Brilstudio (Gythe Grosemans en Koen Croons) de eerste prijs wegkaapt.

Er waren ook nog podiumplaatsen voor Catering/Traiteur Van Brabant in Lummen (2e in hun categorie) en voor ’t Speelkasteel in Lommel (brons bij de meest kindvriendelijke horecazaken).

(Foto: uitbaters van Azadro).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.