Nieuws Limburg B&A Accountants (Overpelt) smelt samen met VMB

B&A Accountants (Overpelt) smelt samen met VMB

B&A Accountants (Overpelt) smelt samen met VMB

vosch agtenHet Noord-Limburgse accountantskantoor B&A en de financiële dienstengroep VMB hebben een samenwerkingsakkoord bereikt waarbij beide kantoren samenvloeien. Sinds 1 juni is Stefan Agten, de huidige Managing Partner van B&A, vennoot geworden bij VMB. Deze nieuwe combinatie vertegenwoordigt nu 27 mensen in Limburg.

“Deze samenwerking is een unieke kans voor een gevestigde waarde als B&A om ons dienstenaanbod in Limburg te verbreden,” aldus Stefan Agten. “Met VMB hebben we een gelijkgezinde partner gevonden die kwaliteit hoog in het vaandel draagt.” En ook Ingrid Vosch van VMB vindt de fusie “een fantastische opportuniteit”.

B&A is ontstaan in 1979, toen André Bodvin de afdeling voor boekhouding overnam van dienstenkantoor Jos Bodvin. Stefan Agten trad in 1997 toe tot de associatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.