Nieuws Limburg Bakker Bert neemt intrek in bloemenzaak

Bakker Bert neemt intrek in bloemenzaak

Bakker Bert neemt intrek in bloemenzaak

De gekende Bakkerij Vangronsveld uit Bilzen staat voor uitdagende maanden. Zaakvoerder Bert Vangronsveld gaat zijn winkeloppervlakte verdubbelen en zal tijdens de werken een pop-up verkooppunt inrichten in een voormalig bloemenatelier.

Bakkerij Vangronsveld bestaat precies 30 jaar. Daarmee is het broodje van Bert nog niet gebakken. Hij is vastberaden om er nog minstens 30 jaar bij te doen en gaat daarom zijn infrastructuur uitbreiden. De winkel aan de Maastrichterpoort in Bilzen zal tijdens de maanden september en oktober grondig worden verbouwd. Bij de heropening in november moet de zaak dubbel zo groot zijn.

Ondertussen wil de bakker, die ook actief is als bestuurder bij Unizo Bilzen, zijn klanten verder kunnen bedienen. Daarom heeft hij in het stadscentrum het leegstaande pand van de voormalige bloemenwinkel Janelke ingepalmd. Medio augustus zal Bakkerij Vangronsveld daar een pop-up winkel gaan uitbaten. “Het wordt niet zomaar een tijdelijke winkel, maar ook een deel van het atelier verhuist tijdelijk naar het centrum”, legt Bert Vangronsveld uit. “Onder meer onze patisserie zullen we ter plaatse gaan maken. We zijn er zeker van dat onze vaste klanten de korte verplaatsing niet erg zullen vinden en dat we vanuit de nieuwe uitvalsbasis ook heel wat nieuwe klanten van ons brood en banket kunnen laten proeven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.