Nieuws Limburg Bakker investeert miljoenen in… Ham

Bakker investeert miljoenen in… Ham

Bakker investeert miljoenen in… Ham

Waar de bakker komt, moet de slager niet meer komen… En toch slaat de bakkerijgroep Jan Gevers de tenten op in… Ham. Het bedrijf heeft enkele miljoenen klaar liggen om langs de E313 (zone Genebos) een nieuw complex op te trekken. Het bijna 50-jarige Gevers heeft met het nieuwe distributiecentrum de ambitie om een Europese speler te worden.

jan gevers bakker“De bakkerijmarkt is sterk onderhevig aan schaalvergroting, en noodzaakt toeleveranciers om op dezelfde manier te evolueren,” zegt Luc Gevers van Jan Gevers uit (nu nog) Mol. “Daarom starten wij binnen enkele maanden in Ham met de bouw van een gloednieuw distributiecentrum dat zal beantwoorden aan de meest recente en innovatieve ontwikkelingen voor distributie, opslag en logistiek. Het bedrijf zal bijgevolg op vlak van werkgelegenheid in de regio een aantrekkingspunt vormen. We kijken erg uit naar het moment waarop we onze intrek kunnen nemen, gepland in het 4de kwartaal in 2014. Jan Gevers is helemaal klaar om een sterke positie op de markt van voedingsdistributie verder uit te bouwen in binnen‐ en buitenland.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.