Nieuws Limburg Bakkerij Emmerix is beste onderneming van Riemst

Bakkerij Emmerix is beste onderneming van Riemst

Bakkerij Emmerix is beste onderneming van Riemst

Roland Emmerix van bakkerij Emmerix heeft de eerste Rumanzeis Award van Unizo Riemst in de wacht gesleept. De bakker uit Vroenhoven haalde het van Laval Verzekeringen en Steenbakkerij van Membruggen.

De Rumanzeis-Award (verwijzing naar de eerste oorspronkelijke naam van Riemst), werd dit jaar in het leven geroepen door de lokale Unizo-afdeling van Riemst. “We willen het ondernemerschap in onze gemeente hiermee in de kijker plaatsen”, zegt voorzitter Wilfried Bruggen. “Alle ondernemers uit Riemst kregen eerder dit jaar de mogelijkheid om 3 collega-ondernemers te nomineren. Aan de hand van de ontvangen stemmen werden Bakkerij Emmerix, Laval Verzekeringen en Steenbakkerij van Membruggen genomineerd.”

Een jury hield rekening met criteria als media-aandacht, het ‘Riemster-gehalte’ van de onderneming, de persoonlijkheid van de ondernemer, het karakter van de onderneming, de economische toestand en de tewerkstelling.

Bakkerij Emmerix kwam dus uiteindelijk als winnaar uit de bus. Roland Emmerix komt uit een echte bakkersfamilie. In 1989 kocht hij een bestaande bakkerij in Vroenhoven en toverde die om tot een up-to-date en moderne bakkerij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.