Nieuws Limburg Bambooti zoekt geld voor stenen jasjes

Bambooti zoekt geld voor stenen jasjes

Bambooti zoekt geld voor stenen jasjes

Bambooti, het innovatieve bedrijf dat vooral is gekend voor de houten covers voor iPads, smartphones en laptops, pakt uit met een totaal nieuw product. De jonge ondernemers Pieter Van Moll en Freek Gielen hebben nu ook jasjes uit natuursteen gemaakt voor allerlei elektronica. Om deze producten van de grond te krijgen, wordt via Kickstarter een crowdfundingcampagne gelanceerd. “Vanaf dinsdag kunnen investeerders onze nieuwe productlijn ondersteunen”, vertelt Pieter Van Moll.

Het gamma van stenen Macbook-covers en gsm-hoesjes is slechts één van de volgende stappen in de ontwikkeling van de start-up (°2015). “Ook op organisatorisch vlak maken we vooruitgang”, aldus nog Van Moll. Zo hebben we recent onze volledige productie naar Limburg overgebracht. Al onze toepassingen worden nu met de hand gemaakt in ons atelier in Neerpelt. Op die manier zijn we nu echt helemaal Made in Limburg…”

Ook nog dit: er is nog een jong Limburgs bedrijfje op komst dat een soortgelijke lijn gaat opzetten. Mywood is een initiatief van de zonen van voormalig sp.a-minister Ingrid Lieten, waar u vast nog van zult horen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.