Nieuws Limburg Bar Biesegek compenseert afgelaste feesten

Bar Biesegek compenseert afgelaste feesten

Bar Biesegek compenseert afgelaste feesten

Nu de feestzalen van binnenspeeltuin Kinderrijck helemaal leeg blijven, hebben eigenaar Ivo Palmaers en manager Sandra Soutaer een leuk alternatief bedacht. Rondom de speeltuin werd een hippe bar in openlucht ingericht. “Ideaal om met of zonder kinderen te genieten van het heerlijke zomerweer”, aldus de ondernemers.

Door de coronamaatregelen zijn de binnenspeeltuinen hard getroffen. Dat geldt ook voor Kinderrijck in Bilzen, dat sinds 13 maart de deuren moest sluiten, en pas 2 weekends geleden opnieuw ‘corona-proof’ mocht heropenen. Maar daarmee is slechts een fractie van de normale activiteiten operationeel. “We beschikken immers over heel wat feestzalen, die tijdens de absolute topmaanden april, mei en juni helemaal leeg zijn gebleven”, vertelt Sandra Soutaer. “Een aantal feesten werden verplaatst naar september, maar deze werden met de opkomst van de 2e golf, door de meeste klanten opnieuw geannuleerd. Ook onze lasershoot en escaperooms draaien op een erg laag pitje, zeker nu het zo mooi weer is.”

Ivo Palmaers en Sandra Soutaer blijven niet bij de pakken zitten. “We hebben niet stilgezeten en broeden op een aantal initiatieven waarmee we, aansluitend op onze business, kunnen uitpakken om verder diversifiëren”, aldus het duo. Eén daarvan is alvast Bar Biesegek, een moderne pop-up zomerbar die in de buitenruimte van de speeltuin werd ingericht. “Hier kan iedereen, dus ook zonder kinderen, tot ’s avonds laat corona-proof in zijn bubbel genieten van een hapje, drankje en een fris briesje tussen de bomen”, legt de manager uit. “De bar is ook namiddag open, zodat ouders van spelende kinderen in alle rust kunnen genieten. Overigens is bij een hittegolf binnen spelen in de koele hal best aangenaam. Voor wie toch buiten wil spelen, werd er een buitenspeeltuin toegevoegd.”

In de komende weken staan er alvast een aantal optredens gepland, niet op zijn minst door Wim Soutaer, broer van Sandra.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Zomerkasteelfeest Voka: wie was erbij?

Na een onderbreking door corona verzamelde ondernemend Limburg woensdagavond opnieuw voor het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg. Het Kasteel van Ordingen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.