Nieuws Limburg Barcode bij barbezoek kan tweewieler opleveren

Barcode bij barbezoek kan tweewieler opleveren

Barcode bij barbezoek kan tweewieler opleveren

Wie voor volgende zondag een bezoekje brengt aan de zomerbar van Café Coureur in Borgloon, kan zomaar met een fiets van Cyclis naar huis gaan… Het Hasseltse fietsleasingbedrijf doet ook zomerbars in andere provincies aan, en gaat er overal gratis ijsjes uitdelen.

Het is een mooie marketingstunt van Cyclis Bike Lease, dat met 24.000 fietsen op de weg, veruit marktleider is in fietsleasing aan bedrijven. Aan de tafels van 5 zomerbars in Vlaanderen kan je de QR-code op de tafels scannen en zo meedoen aan de wedstrijd om fietsen te winnen. Het is ook mogelijk om deel te nemen via de website.

Bovendien stuurt Cyclis een ijsventer naar iedere zomerbar om er 2 uur lang gratis ijsjes te scheppen. “Een ludieke manier om ons bedrijf nog wat meer in de kijker te plaatsen”, vertelt CEO Joep Kempen. “Door de formule van fietsleasing bij het grote publiek te introduceren, zullen de werknemers die als optie bij hun werkgever suggereren, en zo kunnen we onze business verder uitbreiden. En uiteraard kan het ook de ondernemers die dezer dagen een zomerbar bezoeken, op duurzame ideeën brengen om de retentie van hun personeel te bevorderen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.