Nieuws Limburg Baren buigt 7 miljoen verlies om in miljoen winst

Baren buigt 7 miljoen verlies om in miljoen winst

Baren buigt 7 miljoen verlies om in miljoen winst

Het nettoresultaat van de Connect Group, het beursgenoteerde technologiebedrijf van de Limburgse ondernemer Huub Baren, is gestegen van 6,9 miljoen verlies in 2015 naar 1,1 miljoen winst in 2016. Dat blijkt uit de zopas gepubliceerde jaarcijfers. De omzet nam lichtjes toe (+3%) tot 116,8 miljoen.

“Het huidige economische klimaat maakt het moeilijk om een duidelijk verwachtingspatroon voor 2017 vast te leggen”, zegt Jeroen Tuik, die zopas werd benoemd tot nieuwe CEO van Connect Group. “Toch geloven we in een verdere positieve impact van de reorganisatie en andere genomen maatregelen in 2016.”

De benoeming van Tuik houdt overigens in dat zijn tijdelijke voorganger Flor Peersman, zijn functie van COO bij Connect Group herneemt.

Het bedrijf stelt momenteel zo’n 1.500 mensen tewerk, verspreid over diverse Europese vestigingen. In Roemenië en Tsjechië zal alvast geïnvesteerd worden om aan de klantenvraag te kunnen voldoen, zo stelt Connect.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk, Tongeren
Kortrijk

Tongerse wordt baas van Barco

De Tongerse An Steegen wordt vanaf 1 oktober co-CEO bij de Kortrijkse beeldvormingsgroep Barco. Zij zal dan samen met Charles… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.