Nieuws Limburg Barnaba is beste nieuwe horecazaak van het land

Barnaba is beste nieuwe horecazaak van het land

Barnaba is beste nieuwe horecazaak van het land

Op de Venuez Awards in Knokke viel nog een andere Limburgse zaak in de prijzen. De onderscheiding voor beste nieuwkomer ging naar Barnaba in Beringen, het belevingsconcept van ondernemers Ercan Boyraz en Stefano Baldelli.

Rookie of the Year is de felbegeerde award voor een horecazaak die dit jaar de deuren heeft geopend. Volgens de jury komt die eer toe aan Barnaba, gelegen in het oud gemeentehuis van Koersel. De dertigers Ercan Boyraz en Stefano Baldelli openden er in april een ‘food experience center’, waarin beleving centraal staat.

Barnaba zweert bij een authentieke sfeer als kapstok van een diversiteit aan horeca-ervaringen. Klanten kunnen gebruik maken van de bar, restaurant, feestzaal, cateringservice of ingedriënten kopen in de shop. Een concept van moderne horeca-exploitatie die de jury heeft overtuigd om de onderscheiding als beste nieuwkomer toe te kennen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.