Nieuws Limburg Barok claimt prominente plaats in culinair Genk

Barok claimt prominente plaats in culinair Genk

Barok claimt prominente plaats in culinair Genk

Genk is een nieuw gastronomisch restaurant rijker. Claudia Hensels en Vital Smeulders zijn een maand geleden gestart met Barok, een moderne zaak waar ze gerechten van de Frans-Belgische keuken met passie bereiden en serveren.

“We zijn allebei al vele jaren gepassioneerd door de horeca”, zeggen Claudia en Vital. “Doorheen de jaren hebben we veel ervaring opgedaan. Nu achten we de tijd rijp om alle kennis en liefde voor het vak te bundelen in ons eigen restaurant.”

Het duo legt de lat hoog. “We gaan inderdaad voor een gastronomisch niveau, waarbij we de klassiekers van de Frans-Belgische keuken een eigen, creatieve toets geven.” Vital neemt plaats achter het fornuis en bereidt er zowel 4- en 5-gangenmenu’s als gerechten à la carte. Claudia neemt de bediening voor haar rekening.

Restaurant Barok is gevestigd in de Winterslagstraat, waar het woonhuis van het koppel werd omgetoverd tot een moderne zaak met een huiselijke sfeer. “Met een ruime parking voor de deur”, voegen de horeca-ondernemers er nog aan toe.

Reageer op dit bericht

Reacties

Luc F. 2022-05-17 11:47:56

Mijn favoriet restaurant 😋

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.