Nieuws Limburg Bart Beerten is HR-manager van het jaar

Bart Beerten is HR-manager van het jaar

Bart Beerten is HR-manager van het jaar

Tijdens de dag van HRM van Voka–Kamer van Koophandel Limburg werd, in aanwezigheid van 300 personeelsverantwoordelijken, Bart Beerten van Lear Corporation Belgium verkozen tot HR-manager van het jaar. Hij haalde het van net-niet-winnaars Maria Vaesen (Mariaziekenhuis) en Herman Verwimp (Mathieu Gijbels).

Bart Beerten kreeg de prijs door de introductie van een nieuw motivatiesysteem in bij de Genkse toeleverancier Lear. Hij peilde vorig jaar naar het ‘engagement’ van de medewerkers. Tijdens die enquête kwamen een aantal verbeterpunten naar voor. “Aan die verbeterpunten wordt nu gewerkt, omdat een geëngageerde werknemer meer doet dan een tevreden werknemer,” aldus Beerten. “Hij wordt immers een ambassadeur van het bedrijf, zowel naar potentiële medewerkers als naar klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.