Nieuws Limburg Bart Claes blijft actief in ’t Driessent

Bart Claes blijft actief in ’t Driessent

Bart Claes blijft actief in ’t Driessent

De vereffening van de bvba Driessent, waartoe de befaamde horecazaak ’t Driessent in Diepenbeek behoorde, is van de baan. Degene die bij de online verkoop het hoogste bod uitbracht, heeft uiteindelijk het goed kunnen aankopen. Dat was allerminst evident, aangezien na de veiling de mogelijkheid tot een hoger bod opnieuw werd aangeboden.
Volgens vereffenaar Xavier Gielen is dat echter niet meer gebeurd, en heeft de hoogste bieder van de veiling nu ook definitief het onroerend goed aangekocht. De akte werd inmiddels verleden. De opbrengst van de verkoop gaat naar de hypothecaire schuldeiser van de vennootschap.

Driessent TroostwijkIn de praktijk heeft de koper een overeenkomst met het cateringbedrijf Gustus van ondernemer Philippe Bodson. Daarin werkt hij samen met Bart Claes, die operationeel de activiteiten aanstuurt. Voor de klanten van ’t Driessent verandert er dus helemaal niets. De boekingen blijven gewoon doorlopen. “De hele heisa was dus niet meer dan een storm in een glas water”, aldus Philippe Bodson.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.