Nieuws Limburg Bart Claes serveert boterham met muizenstrontjes

Bart Claes serveert boterham met muizenstrontjes

Bart Claes serveert boterham met muizenstrontjes

Kafee Coupé is de naam van een nieuw, tijdelijk restaurant in Diepenbeek. In een typische, ouderwetse gezinswoning van de jaren ’70, gelegen vlak tegenover het station, kan je in de woonkamer, keuken of speelkamer diverse klassieke gerechten en dranken bestellen: een tas koffie, boterhammen met choco of muizenstrontjes, een stuk Limburgse vlaai, spek met eieren, een pot mosselen of gebraden kip… Cateraar Bart Claes (Gustus, Driessent, Vijvercafé, De Barrier) verzorgt de uitbating en dit nog tot 17 december. Daarna gaat Kafee Coupé immers tegen de vlakte om plaats te maken voor een vastgoedproject met 23 appartementen en 4 handelspanden.

Katrien Gorissen van Palmers Vastgoed staat klaar om het nieuwe project in Diepenbeek te realiseren. “Maar: vastgoed ontwikkelen is nu eenmaal een kwestie van veel geduld uit te oefenen”, zegt ze. “Tussen het eerste plan en de uiteindelijke oplevering verlopen vaak jaren. De verkoop draait dan ook pas op volle toeren als de bouwwerken goed gevorderd zijn. Deze ‘wachttijd’ willen we overbruggen met Kafee Coupe, een uniek pop-upconcept én tegelijkertijd de ideale manier om geïnteresseerden alvast te informeren over onze komende vastgoedprojecten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.