Nieuws Limburg Bart Lodewyckx nieuwe directeur Unizo-Limburg

Bart Lodewyckx nieuwe directeur Unizo-Limburg

Bart Lodewyckx nieuwe directeur Unizo-Limburg

Bart Lodewyckx wordt de nieuwe directeur van ondernemersorganisatie Unizo-Limburg. Hij volgt Joël Stockmans op, die zoals bekend naar de nationale organisatie in Brussel trekt.

Bart Lodewyckx heeft een rijkgevulde carrière bij uitgeversgroep Concentra achter de rug. Hij was er onder meer productmanager van De Weekkrant, bladmanager van Het Belang van Limburg en Business Manager Classifieds (Hebbes). Nadien maakte hij de overstap naar Book & Media Publishing (BMP), de boeken- en magazinedivisie van de groep, die enkele jaren later zou overgaan in Linkeroever Uitgevers.

Nadat Concentra eerder dit jaar zijn aandelen in Linkeroever Uitgevers van de hand had gedaan, gaf Bart te kennen dat hij toe was aan een heel nieuwe uitdaging. En op een dag vind je de job van je leven.. Hebbes, moet hij gedacht hebben, en zo wordt Lodewyckx dus de nieuwe topman van Unizo-Limburg, waar hij de leiding neemt over een 25-tal medewerkers.

Bart Lodewyckx is in ondernemerskringen ook gekend als voormalig voorzitter van de Vlaamse Management Associatie in Limburg (vMA), een functie die hij onlangs doorgaf aan Louis Kemps (Encare).

Valerie Claes

Eén van de nieuwe collega’s die hij mag aansturen, is Valerie Claes. Zij werd zopas door Unizo-Limburg aangeworven als coördinator van de jongerenwerking. Valerie Claes werkte voordien bij Eyeworks, de VUB en tot voor kort als coördinator van het SOFIA-project bij de Universiteit Hasselt.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.