Nieuws Limburg Bazen Bosal willen bijna babbelen

Bazen Bosal willen bijna babbelen

Bazen Bosal willen bijna babbelen

Bij Bosal in Lummen ziet het er naar uit dat er toch nog overleg komt tussen directie en bonden. Vorige vrijdag was er een spontane staking uitgebroken omdat er werknemer ontslagen was.

Maandag zijn er op verschillende momenten nog personeelsvergaderingen en overleg tussen de militanten geweest. Daarbij heeft de directie laten weten het overleg opnieuw op gang te willen brengen. Maar de bevestiging daarvan bleef uit. “Het is nu wachten op een officiële uitnodiging van de directie,” zegt secretaris Sofie Michiels (LBC).

De 115 bedienden hadden het werk neergelegd omdat er toch een ontslag viel ondanks eerdere beloften. Bovendien werden er daarbij eerdere afspraken genegeerd, zo beweren de bonden. In Lummen stelt het ontwikkelingscentrum van Bosal 115 bedienden tewerk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.