Nieuws Limburg B&D (Tessenderlo) grijpt nipt naast buitenlandersprijs

B&D (Tessenderlo) grijpt nipt naast buitenlandersprijs

B&D (Tessenderlo) grijpt nipt naast buitenlandersprijs

b en d tessenderloStanley Black & Decker, de Amerikaanse gereedschappenleverancier met vestiging in Tessenderlo, heeft net naast de Foreign Investment Trophy van Flanders Investment and Trade (FIT) gegrepen. Die eer ging naar FRX Polymers in de Antwerpse haven. Black & Decker was één van de topfavorieten, aangezien er in volle crisis het grootste industriële pand werd gebouwd van de laatste 3 jaar in ons land. Het nieuwe distributiecentrum van 60.000 m2 in Tessenderlo ging vorig jaar open en heeft 40 miljoen euro gekost.

Naast de Franse transporteur Norbert Dentressangle, was ook het Indische JBF Rak bij de overige finalisten. Dit petrochemische bedrijf gaat in Geel 140 miljoen euro investeren, en wil over een jaar operationeel zijn. Daarbij zullen medewerkers worden overgenomen van Dow Chemical, dat in Tessenderlo de deuren sluit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.