Nieuws Limburg Beckers koopt peperdure scanner om brillen te passen

Beckers koopt peperdure scanner om brillen te passen

Beckers koopt peperdure scanner om brillen te passen

Optiek Beckers in Tessenderlo heeft geïnvesteerd in een primeur. Het bedrijf maakte 28.000 euro vrij voor een speciale 3D-scanner waarmee klanten alle mogelijke brilmonturen kunnen uittesten. Bovendien helpt het toestel de zaakvoerders Marleen en Nina om een meer precieze opmeting te doen.

“We vinden het belangrijk om innovaties in de sector op te volgen”, aldus Nina. “Deze investering is voor ons dan ook een logische stap. Het is de aanloop naar de mogelijkheid om monturen volledig op maat te creëren.”

De scanner bestaat uit negen camera’s die het gezicht van de klant omzetten in een 3D-beeld. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de lichaamshouding, die mee evolueert in ieder perspectief. “Deze driedimensionale voorstelling van hun gezicht kan vervolgens aangekleed worden met alle soorten brilmonturen, zodat ze een realistische voorstelling krijgen van hoe een echte bril eruit zal zien”, vertelt Nina.

Door de innovatieve technologieën in deze scanner, kan het gezicht nog preciezer opgemeten worden, zodat de bril nog beter zal passen en de glazen op de juiste sterkte afgesteld zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.