Nieuws Limburg Bedrijf brengt voetbalspel naar Hasselt

Bedrijf brengt voetbalspel naar Hasselt

Bedrijf brengt voetbalspel naar Hasselt

Na de succesvolle introductie van City Golf in Hasselt, nu 5 jaar geleden, pakt ondernemer Vincent Hellemans uit met een nieuw initiatief. Bedrijven die een teambuilding willen doen kunnen nu ook met een zachte bal al voetballend de stad verkennen.

“We noemen onszelf geen evenementenbureau, maar ‘toeristische sfeermakers’, aldus Vincent Hellemans. “Wat we doen is beleving creëren in de binnenstad. Eerst met City Golf, en nu dus ook met de variant City Foot Golf. Hiermee spelen we in op de stijgende vraag van bedrijven en andere bezoekers naar toffe dingen om samen in de stad te doen. In plaats van met zachte golfballen, kunnen de deelnemers nu tegen een zachte voetbal trappen. Hiermee moeten ze proberen met zo weinig mogelijk pogingen de afstand tot een doel te overbruggen. Ondertussen maken ze kennis met bezienswaardigheden en krijgen ze de verhalen mee van het reilen en zeilen in de historische binnenstad van Hasselt.”

Na Sint-Truiden is Hasselt de tweede stad in Limburg waar het concept wordt aangeboden. Gelukkig is de organisatie goed verzekerd in steden zonder begenadigde voetballers… 😉

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.