Nieuws Limburg Bedrijven doen triootje voor het goede doel

Bedrijven doen triootje voor het goede doel

Bedrijven doen triootje voor het goede doel

Wormstrong is een sportevenement dat ieder jaar ten voordele van kankerpatiënten op het getouw wordt gezet. Via deze zogenaamde sprint-triatlon (1/8 van de klassieke afstanden) wordt op Pinksterzondag 24 mei in Genk zoveel mogelijk geld ingezameld voor het goede doel. De recreatieve wedstrijd kan telkens op een toenemend aantal deelnemers rekenen.

wormstrongSpeciaal voor bedrijven wordt er een nevencompetitie gehouden. Organisaties kunnen hun medewerkers in teamverband laten deelnemen, maar ook met andere ploegen van klanten, leveranciers of sectorgenoten de strijd aangaan. De winnaar van de bedrijvencompetitie mag een wisselbeker mee naar kantoor nemen. Uiteraard voorziet de organisatie ook mogelijkheden om via sponsoring visibiliteit mee te pikken, zoals RX-Huis en Medi-Huis uit Genk. Alle info over Wormstrong is terug te vinden via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.