Nieuws Limburg Bedrijven lopen warm voor klusdienst van koppel

Bedrijven lopen warm voor klusdienst van koppel

Bedrijven lopen warm voor klusdienst van koppel

Twee jaar geleden gingen Tom Toelen en zijn echtgenote Ariane Peeters in Oostham van start met hun zaak Bedrijfsklussen. Ze sturen handige harry’s naar ondernemingen om een lamp te vervangen, een tegel vast te lijmen of een lekkende kraan te herstellen. Met succes, want inmiddels zijn er al 7 technici in dienst.

“De tijd dat elk bedrijf een eigen klusjesman in dienst heeft, is voorbij”, vertelt Ariane Peeters, die zelf de administratie, planning en sales in de start-up voor haar rekening neemt. “We merken dat de nieuwe generatie steeds vaker technische karweien op hun bedrijfsterrein gaat uitbesteden. Voor sommige zaken lukt dat gemakkelijk: heb je bijvoorbeeld problemen met de waterleidingen dan bel je een loodgieter, heb je problemen met de elektriciteit dan bel je een elektricien, maar er zijn ook heel wat karweien waarvoor bedrijven niet weten wie ze moeten bellen, en waarvoor ze van het kastje naar de muur gestuurd worden. Er zijn weinig aannemers die staan te springen om kleine éénmalige opdrachten uit te voeren, en daarom hebben we Bedrijfsklussen in het leven geroepen.”

Heel wat kmo’s, maar ook grote jongens als Belfius, Arcadis en Electro-Nite doen intussen een beroep op het startende bedrijf in Oostham. “Het gaat inderdaad prima. We hebben nu 7 handige jongens op de baan, die elk beschikt over een bestelwagen met professionele gereedschappen beschikken. Niet dat sterk groeien een doel op zich is, maar als we de lijn van de startfase kunnen aanhouden, hopen we toch de kaap van 10 mensen te kunnen overschrijden”, aldus nog Ariane Peeters.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.