Nieuws Limburg Bedrijven netwerken op vernieuwde Overtime

Bedrijven netwerken op vernieuwde Overtime

Bedrijven netwerken op vernieuwde Overtime

Nu de bekende discotheek Versuz de deuren heeft gesloten en de nieuwe danstempel in de Grenslandhallen in volle opbouw is, dient het afterwork-concept Overtime uit te wijken naar een andere locatie. De Etage van het Hassotel wordt voorlopig de nieuwe uitvalsbasis voor Overtime. De initiatiefnemers hebben deze gelegenheid aangegrepen om de formule te actualiseren, waarbij onder meer een aantal ‘ambassadeurs’ uit het Limburgse bedrijfsleven instaan voor het bevorderen van de zakelijke contacten. Zo zullen bijvoorbeeld David Winkels (Maasmechelen Village), Dimitri Beckers (The Century), Bart Christoffels (Christoffels Vastgoed & Verzekeringen), Gaspare Giacomazza (Ristorante La Botte) of Miguel Vandereyt (Vandereyt Bouw & Renovatie) mee de schouders onder deze netwerkformule zetten.
Een volledige lijst van ambassadeurs vind je hier

overtime 2Ook Made in Limburg helpt mee om Limburgse bedrijven dichter bij elkaar te brengen. In ruil mogen we 5 van onze lezers verblijden met een gratis inkomticket voor de volgende editie: nu woensdag 20 februari. Wil je er graag bij zijn?

Mail je gegevens (naam, bedrijf, functie, adres en belangrijk: ook je gsm-nummer) naar info@madeinlimburg.be.
En misschien introduceren we jou volgende woensdag al op de Après Ski Editie van Overtime in de Etage! Veel succes!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.