Nieuws Limburg Bedrijven zetten met collega's bloemen buiten

Bedrijven zetten met collega's bloemen buiten

Bedrijven zetten met collega's bloemen buiten

Naast Overtime in Hasselt zijn er in Limburg nog heel wat andere netwerkevenementen waar mensen elkaar na de kantooruren kunnen treffen. Het concept van de afterworkparty wordt daarbij ook wel eens als teambuildingactiviteit gebruikt.

soiree limiteeSoirée Limitée is zo’n evenement dat al 3 jaar lang iedere maand wordt georganiseerd in Hoeselt. “Het doelpubliek zijn de actieve Limburgers die de stress van de werkweek van zich af willen schudden,” zegt organisator Guy Stulens. “Het begint met een receptie en walking dinner, gevolgd door een spetterende party. We koppelen er ook een thema aan, zoals een modeshow, culinaire verrassingen of de presentatie van nieuwe auto’s. Het is voor bedrijven een andere manier om zich te presenteren.”

Het thema van de maand april is het Feest van de Collega’s. “Op vrijdag 12 april verwelkomen we groepen van collega’s, die op een informele manier samen een feestje willen bouwen,” zegt Guy Stulens nog. “Deze vorm van teambuilding is erg populair en de goede sfeer van het feest zindert meestal nog lang na op het werk. We doen op die avond graag iets extra. De foto’s van de collega’s die worden ingezonden op info@soireelimitee.be tonen we op een groot scherm, en het bedrijf dat tot de leukste bende wordt verkozen, krijgt een mooie prijs. Collega’s die zich met minstens 6 personen registeren en toekomen, krijgen bovendien een gratis fles bubbels.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.