Nieuws Limburg Bedrijvencentrum kiest De Wroeter als cateraar

Bedrijvencentrum kiest De Wroeter als cateraar

Bedrijvencentrum kiest De Wroeter als cateraar

Greenville, het ecologische bedrijvencentrum dat zich in de voormalige mijngebouwen van Houthalen heeft gevestigd, heeft een nieuwe leverancier aangesteld voor het gemeenschappelijke bedrijfsrestaurant. Opmerkelijk is dat er werd gekozen voor De Wroeter uit Kortessem, een centrum waar zo’n 50 mentaal en fysiek gehandicapten een zinvolle dagbesteding uitoefenen. Er zijn afdelingen voor bakkerij, catering en fruitverwerking.

De Wroeter kiest ervoor om in Greenville louter gezonde maaltijden te serveren, samengesteld met lokale producten. Niet alleen het bedrijfsrestaurant, maar ook de externe bezoekers van vergaderingen en events zullen op de service kunnen rekenen.

restaurant de wroeter greenvilleJan Raymaekers, coördinator van Dagcentrum De Wroeter, verduidelijkt: “Verse maaltijden met aandacht voor mens en milieu zijn onze specialiteit. Na de uitbating van het cafetaria van de kinderboerderij in Kiewit door onze collega’s van de sociale werkplaats, is dit de tweede vaste locatie waar de Wroeter-partners een cateringactiviteit uitbouwen. En we kijken er naar uit. Aangezien we al een tijdje samenwerken voor events, verwachten we ook een succesvolle samenwerking voor de uitbating van het bedrijfsrestaurant.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.