Nieuws Limburg Befrako, Brabanders of Kuppers & Wuytens?

Befrako, Brabanders of Kuppers & Wuytens?

Befrako, Brabanders of Kuppers & Wuytens?

Drie ondernemingen uit Zonhoven zijn door Unizo geselecteerd als finalist van De Drijfveer. Dit is een jaarlijkse wedstrijd om een bedrijf uit Zonhoven te bekronen voor zijn ondernemerschap. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen grote en kleine bedrijven. Eerder mochten al restaurant BitterZoet, Oben, The Fungroup en Luc Van Esch (Zonderik/Bierkaai) de prijs in ontvangst nemen.

Voor de editie 2014 zijn volgende bedrijven genomineerd:

Befrako: dit is een onderneming die invoerder is van Singer-naaimachines in ons land. Ondernemer Koen Evers verdeelt daarnaast ook nog heel wat merken van andere huishoudtoestellen.

Patisserie Brabanders: van heinde en ver komen klanten als sinds 1947 naar Zonhoven voor het banket van Brabanders. Deze bakkerij is één van de meest prestigieuze zaken in zijn soort.

Kuppers & Wuytens: dit bedrijf is een ontwerpstudio, waar luxe-artikelen worden getekend, zoals handtassen, sierraden, decoratiestukken, enzovoort.

De winnaar wordt op 18 oktober bekendgemaakt tijdens een plechtigheid in de Evenementenhal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.