Nieuws Limburg Begrafenisondernemer wordt cafébaas

Begrafenisondernemer wordt cafébaas

Begrafenisondernemer wordt cafébaas

Ingrid en Eugeen, zaakvoerders van de gekende brasserie Moods in Runkst, hangen de schort aan de haak. Hun buurman, begrafenisondernemer Kim Beutels, neemt de zaak over.

Op 1 oktober wisselt de Moods van eigenaar. “Met trots, maar ook met weemoed, geven wij op 1 oktober de fakkel van Moods door”, zeggen uitbaters Ingrid Billen en Eugeen Elst. “Samen met een fantastisch team hebben we van Moods een plek gemaakt waar iedereen thuis kan komen. We willen graag al onze klanten bedanken voor de vele leuke, grappige, zotte, warme, en zelfs ernstige gesprekken die jullie met ons hebben gedeeld! Wij gaan jullie missen, maar weet dat jullie voor altijd in ons hart zitten en -nu we zelf tijd hebben- we jullie mogen ontmoeten bij Moods.”

Of beter: Moods by Beutels, want zo wordt de zaak herdoopt door de nieuwe uitbater, Kim Beutels. De begrafenisondernemer hervat hiermee zijn passie voor de horeca, waarin hij vroeger al 14 jaar actief was. Voor volgend jaar kondigt hij alvast expansieplannen aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.