Nieuws Limburg Behoorlijke bestelbon om bungalows te blinken

Behoorlijke bestelbon om bungalows te blinken

Behoorlijke bestelbon om bungalows te blinken

In Hechtel-Eksel staat momenteel het vakantiedorp Roompot Park Eksel in de steigers. Voor de schoonmaak en het periodiek onderhoud heeft Roompot gekozen voor Itzu Cleaning. “We zijn fier op dit mooie order en deze prachtige referentie”, zegt CEO Luc Lormans.

Het nieuwe vakantiepark van Roompot wil het duurzaamste van het land worden. Daarom is gekozen voor duurzame materialen en circulaire technieken, zoals de houten structuur, groendaken, warmtepompen en zonnepanelen. In totaal komen er 121 vakantiewoningen op de plaats waar zich vroeger Camping Musschennest bevond.

Intussen worden de voorbereidingen van de exploitatie getroffen, want over enkele maanden moet het complex al opengaan. Voor het periodieke onderhoud van het domein en de schoonmaak van de 121 woningen zal Roompot een beroep doen op Itzu Cleaning, het schoonmaakbedrijf uit de hr- en facilitaire dienstengroep Itzu van Koen Janssen, Luc Lormans en Louis Kemps.

Lormans, die CEO is van Itzu Cleaning, is fier op de nieuwe referentie. “We zijn erg dankbaar voor het vertrouwen van Roompot in onze organisatie en onze mensen. We kijken alvast uit naar de samenwerking en zijn trots te mogen bijdragen aan een optimale vakantiebeleving in het nieuwe park.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.