Nieuws Limburg Belangrijke designprijs voor nieuwe Vasco-radiator

Belangrijke designprijs voor nieuwe Vasco-radiator

Belangrijke designprijs voor nieuwe Vasco-radiator

Design Vlaanderen heeft de nieuwe designradiator Beams van fabrikant Vasco in Dilsen-Stokkem bekroond met de Henry van de Velde-prijs, één van de belangrijkste onderscheidingen voor design in ons land. Een pluim op de hoed bovendien van Studio Segers uit Maaseik, die in opdracht van Vasco het Beams-concept ontwierp. “We hebben gekozen voor een architecturale vormgeving, die opgevrolijkt wordt met eenvoudig verwisselbare accessoires,” zegt Wim Segers van Studio Segers. “Het praktische toebehoren, zoals handdoekbeugels of kapstokken, zijn bijvoorbeeld beschikbaar in allerlei geometrische vormen, in neutraal zwart en wit of in catchy fluokleuren.”

Vijf jaar geleden wonnen Studio Segers en Vasco ook al een Henry van de Velde-prijs, toen voor de aluminium radiator Bryce.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.