Nieuws Limburg Belangrijke overname voor L.E.D. Techno

Belangrijke overname voor L.E.D. Techno

Belangrijke overname voor L.E.D. Techno

L.E.D Techno, het bedrijf van Peter Van Eylen uit Heusden-Zolder, dat zich toespitst op de toelevering aan laboratoria, heeft in Nederland Van Den Brink Instrumenten overgenomen. Het gaat om een sectorgenoot met een aanvullend aanbod voor laboratoria. “Op deze manier vergroten we enerzijds ons assortiment en versterken we bovendien onze positie op de Nederlandse markt,” zegt Peter Van Eylen.

peter van eylenBeide bedrijven leveren benodigdheden voor laboratoria, zoals apparatuur, reagentia en verbruiksmaterialen, maar zijn toch vooral complementair. “Door deze extra salescapaciteit kan L.E.D Techno bepaalde exclusieve productlijnen sterker in de markt zetten,” stelt Managing Director Peter Van Eylen, die in 2013 nog finalist was van de JCI Award. “Wij zien dus veel groeipotentieel. Zeker in Nederland, waar we al sinds 2011 actief zijn en nu in één klap ook ons aantal medewerkers kunnen verdubbelen.”

Van Den Brink Instrumenten zal als volwaardige zusteronderneming van L.E.D Techno gaan functioneren. Jaap van den Brink blijft het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten en bevestigt dat de continuïteit verzekerd blijft, zonder in te boeten aan flexibiliteit. Ook de bedrijfsnaam blijft behouden, samen met alle contactgegevens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.