Nieuws Limburg Bella Stoma wint 125.000 euro in JCI-concours

Bella Stoma wint 125.000 euro in JCI-concours

Bella Stoma wint 125.000 euro in JCI-concours

In de zoektocht naar de beste Limburgse starter of Junior Entrepreneur tussen 18 en 28 jaar, is de jury na rijp beraad, het eens geworden om de prijs toe te kennen aan Kelly Eerdekens (27) en Veerle Bocken (32) van Bella Stoma. Ze werden tot laureaat uitgeroepen op basis van hun businessplan, de innovativiteit en creativiteit van hun product, de aanwending van financiële middelen en het differentiërend vermogen. Bella Stoma neemt hierdoor 125.000 euro investeringskapitaal in ontvangst.

StomaNico Vandervelpen, voorzitter [18-28]: “Het was een buitengewoon moeilijke jurering. De 5 finalisten waren stuk voor stuk aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Bella Stoma heeft het uiteindelijk gehaald. Naast enthousiasme en gedrevenheid lette de jury vooral op gezond ondernemerschap, want het is net dat laatste wat we in Limburg nodig hebben om de toekomst rooskleurig tegemoet te zien. Uiteraard wensen we alle finalisten en deelnemers een boeiende en vruchtbare toekomst toe. Het komt goed met Limburg”.

Bella Stoma krijgt niet alleen het geld, maar ook een mooi pakket aan uren met professionele begeleiding.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.