Nieuws Limburg Ben jij het beste exportbedrijf van Limburg?

Ben jij het beste exportbedrijf van Limburg?

Ben jij het beste exportbedrijf van Limburg?

Nog precies één maand hebben bedrijven de tijd om een dossier in te dienen voor de Limburgse Exportprijs. Wie zijn kans waagt, kan op 7 oktober worden uitgeroepen tot de opvolger van Konings, Europower Generators of Hammer-IMS.

“We willen exporterende bedrijven belonen voor hun inspanningen, want zij tonen dat internationale handel heel wat opportuniteiten biedt voor onze economie en maatschappij”, zegt Cathérine Dreesen, directeur Internationalisatie & Innovatie bij Voka Limburg. “Daarom riepen we 7 jaar geleden de Limburgse Exportprijs in het leven. Zo zetten we exporterende bedrijven in de kijker en benadrukken we het potentieel van buitenlandse handel.”

De wedstrijd deelt prijzen uit in drie categorieën: de winnaar van de Young Potential is een snelgroeiende starter met veel exportpotentieel, die van de categorie KMO is een exporteur met <250 werknemers en <50 miljoen omzet, en de laureaat van de grote ondernemingen realiseert een omzet >50 miljoen.

Wie zich geroepen voelt, kan zich bij Voka Limburg melden via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.