Nieuws Limburg Ben Spaas klimt op tot vicevoorzitter VKW Limburg

Ben Spaas klimt op tot vicevoorzitter VKW Limburg

Ben Spaas klimt op tot vicevoorzitter VKW Limburg

De raad van bestuur van werkgeversorganisatie VKW Limburg heeft Ben Spaas, afgevaardigd bestuurder van Spaas Kaarsen, unaniem verkozen tot nieuwe vicevoorzitter. Hij volgt in die functie Hilde Essers op. Er werden ook 4 nieuwkomers in het bestuurscomité verwelkomd: Jan Nuyts, Dominic Stas, Mieke Neven en Wouter Uten.

Samen met Bernard Hallemans van Aperam, de andere vicevoorzitter, zal Ben Spaas voorzitter Marc Meylaers actief bijstaan. Samen vormen ze een uitgebalanceerd team, met een ideale mix van familiaal en internationaal ondernemerschap.

Op hetzelfde moment is het bestuurscomit√©, waarin trouwens Hilde Essers en uittredend voorzitter Bas van de Kreeke actief blijven, uitgebreid met 4 nieuwe leden: Jan Nuyts (gedelegeerd bestuurder Houben), Dominic Stas (directeur Mediahuis Limburg), Mieke Neven (gedelegeerd bestuurder Burocad-Printsalon) en Wouter Uten (CEO UgenTec). “Opnieuw een bewuste keuze voor verdere verjonging en vervrouwelijking van het bestuur”, aldus VKW Limburg. Tot slot nog dit: Edgard Troonbeeckx werd benoemd tot erebestuurder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.