Nieuws Limburg Benny begint met Business Sprint

Benny begint met Business Sprint

Benny begint met Business Sprint

Benny Coninx is gestart met een eigen bedrijf: Business Sprint. Het doel is dat bedrijven een ervaren sparringpartner, klankbord of kritische tweede mening inroepen bij financiële, operationele of strategische vragen.

Coninx was tot voor kort actief als Management Consultant bij Van Havermaet, waarna hij besloot zijn eigen weg te gaan. Dat is Busines Sprint geworden, een adviesbureau dat ondernemers, bedrijfsleiders en managers bijstaat in het oplossen van vraagstukken over diverse topics. Benny Coninx heeft inmiddels 6 ervaren ondernemers en experten verzameld om als consultant voor Business Sprint op te treden.

“Na een kennismaking zorg ik ervoor dat 2 ervaren experten binnen de 3 dagen voor de ondernemer klaar staan met als doel voor onmiddellijke toegevoegde waarde te zorgen”, legt hij uit. “Ze denken mee na met de ondernemer, leveren extra inzichten, maar ook handen om één en ander georganiseerd te krijgen. Het kan gaan over financiële zaken, strategische beslissingen, familiale opvolging, organisatorische processen, personeelsproblemen,… noem maar op.”

De coronacrisis is alvast een goed vertrekpunt voor de start-up. “De impact op ondernemingen en ondernemers is enorm”, weet Benny Coninx. “Om een antwoord te vinden op de onzekere toekomst, is het goed een ervaren gesprekspartner aan boord te halen. In dat opzicht is ons nieuwe bedrijf al meteen erg relevant. Maar ook los van de coronacrisis is het altijd handig om iemand naast je te hebben die helpt zoeken naar de juiste oplossingen.” De sprint naar meer business is daarmee uit de startblokken geschoten…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.